Visie

In mijn visie staat de deelnemer centraal. Ik ben van mening dat door structuur aan te brengen in de vrijetijdsbesteding van kinderen en jongeren, zij uiteindelijk beter in de maatschappij komen te staan. Daarnaast worden de kinderen en jongeren gestimuleerd om goed te plannen, in beweging te komen, zich mogelijk aan gaan sluiten bij een sport-, muziek- of andere vereniging, waardoor zij meer mogelijkheden hebben om zich verder door te ontwikkelen.

Mijn missie is het bieden van toekomstperspectief voor kinderen en jongeren in Almelo. Ik wil ze zinnige vrijetijdsbesteding aanbieden binnen een veilige omgeving. Op korte termijn wil ik bereiken dat het project slaagt en er voor zorgt dat een groep kinderen/jongeren meetbaar beter hun vrije tijd besteden en daardoor een voorbeeld zijn voor andere jongeren. Op lange termijn wil ik drie tot vijf “veilige havens” in Almelo creëren waar kinderen en jongeren kunnen sporten, leren en creëren. Als sub doelstelling wil ik dat dit project anderen (ouderen, bejaarden, werklozen en overigen) worden betrokken bij dit project en/of daarmee uit een isolement worden gehaald.

De missie is te behalen door kinderen,  jongeren en hun ouders te motiveren, stimuleren en te helpen bij het zinnig invullen van de vrije tijd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*