Leren

Leren1Sporten, Leren en Creëren biedt binnen een veilige leeromgeving huiswerkbegeleiding maken aan. U wilt graag uw kind helpen, maar beschikt niet over de benodigde tijd, kennis of financiën. Veel commerciële bedrijven hanteren hoge tarieven die voor veel ouders in deze tijd onbetaalbaar zijn. Door de vrijetijdsbesteding te structureren kunnen kinderen en jongeren huiswerkbegeleiding krijgen voor een veel lager tarief. Sporten, Leren en Creëren geeft extra steun voor uw kind op weg naar een succesvolle toekomst.

De studiehulp wordt aangeboden in Almelo. In een vertrouwde omgeving worden de kinderen en jongeren gestimuleerd om het huiswerk te maken en waar nodig anderen te helpen. Kinderen en jongeren hebben vaak problemen om zichzelf de juiste leermethode eigen te maken. Door hen diverse mogelijkheden te bieden en hen te helpen met het plannen, zullen de resultaten verbeteren. U kunt kwalitatieve onderwijsondersteuning verwachten, waarbij er met regelmaat overleg zal plaatsvinden tussen kind, ouder en begeleider.

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een ruimte die rustig is, waar kinderen en jongeren mogelijkheden hebben om “een plekje voor zichzelf” te zoeken en waar ze gestimuleerd worden om elkaar te helpen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*