Kosten

We gaan starten met een geweldige aanbieding. Neem voor slechts 8 euro per middag deel aan Project Tahsis. Mede door een subsidie van de Gemeente Almelo kunnen we starten en het zeer aantrekkelijk maken voor iedereen

De prijs/kwaliteit verhouding klopt. De prijs geldt voor een volledig dagdeel, exclusief het diner waaraan men deel kan nemen.

De uiteindelijke kosten moeten betaalbaar blijven en niet zoals bij enkele commerciële instellingen gefocust zijn op winstoogmerk. Ik ben van mening dat Sporten, Leren & Creëren mogelijk moet zijn voor een ieder.

Bij ons hoef je geen lid van een vereniging te worden, betaal je geen inschrijfgeld en zijn er geen addertjes onder het gras. Gewoon één prijs, waar alles bij inzit.

De prijs van een dagdeel is door de subsidie van de  Gemeente betaalbaar geworden. Ik roep het bedrijfsleven op om ook een bijdrage te leveren aan dit sociaal-maatschappelijk project. Indien u enthousiast bent geworden van dit project en u wilt hieraan bijdragen, verzoek ik u contact met ons op te nemen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*